- Verzamel alle ingrediënten.
- Verwarm de oven voor op 185ºC.
- Breek in een kom de eieren. Kluts deze met een vork tot een geheel.
- Voeg de crème fraîche toe en kluts met een garde (of vork) tot een glad geheel.
- Snijd de bosui in kleine ringen, hak de dille fijn en snijd de zalm in snippers (als dit nog gedaan moet worden).
- Voeg de bosui, dille, zalm en zuurkool toe aan het mengsel van ei en crème fraîche. Voeg peper en zout naar smaak toe en meng goed.
- Schenk het geheel in een ovenbestendige schaal.
- Zet in de oven en bak voor 25-30 minuten gaar.
Kramers zuurkool frittata
40 min
4 pers.
Over het recept
Een heerlijk mager en smaakvol gerecht, op basis van eieren, crème fraîche en gerookte zalm. Lekker met verse dille en bosui. Echt een feestje voor je smaakpapillen!
Ingrediënten
5 eieren
300 gram zuurkool
200 gram crème fraîche
10 gram verse dille
2 stengels bosui
200 gram gerookte zalm(snippers)
naar smaak peper en zout