- Verzamel alle ingrediënten.
- Hak de bieslook fijn. Meng de mayonaise met bieslook en mosterd tot een geheel.
- Laat de zuurkool uitlekken. Snijd de augurk in de lengte in plakken.
- Besmeer beide kanten van het sandwich brood met de bieslook-mosterd-mayonaise.
- Verdeel de corned beef, zuurkool en augurk over twee van de vier sneetjes brood.
- Leg vervolgens de plakjes emmentaler op de sneetjes belegd met de zuurkool, augurk en corned beef. Gebruik de overige twee sneetjes brood later als deksel.
- Bestrijk de bovenkant met roomboter.
- Verwarm een grillpan of koekenpan. Grill de sandwiches langzaam in de pan aan beide kanten krokant of tot de kaas is gesmolten.
Kramers Reuben Sandwich
20 min
4 pers.
18x geliked door de community

Over het recept
Deze versie op de bekende Reuben Sandwich is met mosterdmayonaise en augurk. Met de corned beef, zuurkool en emmentaler, is dit gerecht een mega smaaksensatie!
Ingrediënten
8 sneetjes rogge zuurdesembrood
25 gram roomboter
4 augurken
200 gram zuurkool
10 gram verse bieslook
100 gram corned beef
4 el mayonaise
2 el grove mosterd
100 gram emmentaler
10 gram ongezouten roomboter