- Verzamel alle ingrediënten.
- Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
- Laat in een koekenpan een klontje roomboter smelten. Bak de braadworsten gaar.
- Meng de mosterd met de mayonnaise.
- Verwijder de schil en snipper de ui. Hak de bieslook fijn.
- Verwijder het blad van de krop romaine sla. Spoel goed af en dep droog.
- Snijd de pistolets met een broodmes doormidden.
- Besmeer met de dressing van mosterd en mayonaise.
- Beleg met een blad romaine sla, zuurkool, braadworst en extra mosterd-mayonaise.
- Maak af met rode ui, bieslook en chiliflakes.
Kramers broodje worst met zuurkool
30 min
4 pers.
Over het recept
Dit kleurrijke broodje braadworst met zuurkool en mosterdmayonaise is naast lekker, onwijs leuk om te maken. Lekker voor de lunch of bij de bbq.
Ingrediënten
4 braadworsten
4 pistolet meergranen
200 gram zuurkool
4 blad romaine sla
1.5 el grove mosterd
3 el mayonaise
½ rode ui
10 gram verse bieslook
1 tl chili flakes
5 gram ongezouten roomboter
naar smaak Peper en zout