- Verzamel alle ingrediënten.
- Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
- Verwarm de knakworsten in een pan met (eigen)vocht. Het water moet heet zijn, maar mag niet koken. Verwarm gedurende 6-8 minuten.
- Snijd de pistolets met een broodmes doormidden. Besmeer met de dijon mosterd.
- Snijd de augurk in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn.
- Beleg de pistolets met zuurkool.
- Verdeel vervolgens de knakworsten over de broodjes.
- Maak af met mayonaise, ketchup en blokjes augurk, gebakken uitjes en peterselie.
Kramers hotdog met zuurkool
15 min
4 pers.
6x geliked door de community

Over het recept
Kramers hotdog met zuurkool, krokante uitjes en augurk is een echte smaaksensatie. Lekker om je hotdog rijk te vullen, voor een feestje van je smaakpapillen.
Ingrediënten
knakworsten
4 witte pistolets
200 gram zuurkool
4 el krokante uitjes
2 grote augurken
4 el mayonaise
4 el ketchup
4 el dijon mosterd
10 gram verse peterselie
naar smaak Peper en zout