Kramers hotdog met zuurkool

15 min
Icon metro-spoon-fork
4 pers.

x geliked door de community

Recept afdrukken
  • Recept delen
  • Over het recept

    Kramers hotdog met zuurkool, krokante uitjes en augurk is een echte smaaksensatie. Lekker om je hotdog rijk te vullen, voor een feestje van je smaakpapillen.

    Ingrediënten

    knakworsten
    4 witte pistolets
    200 gram zuurkool
    4 el krokante uitjes
    2 grote augurken
    4 el mayonaise
    4 el ketchup
    4 el dijon mosterd
    10 gram verse peterselie
    naar smaak Peper en zout

    Bereiding

    • Verzamel alle ingrediënten.
    • Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
    • Verwarm de knakworsten in een pan met (eigen)vocht. Het water moet heet zijn, maar mag niet koken. Verwarm gedurende 6-8 minuten.
    • Snijd de pistolets met een broodmes doormidden. Besmeer met de dijon mosterd.
    • Snijd de augurk in kleine blokjes. Hak de peterselie fijn.
    • Beleg de pistolets met zuurkool.
    • Verdeel vervolgens de knakworsten over de broodjes.
    • Maak af met mayonaise, ketchup en blokjes augurk, gebakken uitjes en peterselie.