- Verzamel alle ingrediënten.
- Bak de pistolets bruin in de oven, gedurende 10 minuten.
- Laat in een koekenpan een klontje roomboter smelten. Bak de braadworsten gaar.
- Meng de mosterd met de mayonnaise.
- Verwijder de schil en snipper de ui. Hak de bieslook fijn.
- Verwijder het blad van de krop romaine sla. Spoel goed af en dep droog.
- Snijd de pistolets met een broodmes doormidden.
- Besmeer met de dressing van mosterd en mayonaise.
- Beleg met een blad romaine sla, zuurkool, braadworst en extra mosterd-mayonaise.
- Maak af met rode ui, bieslook en chiliflakes.
Kramers broodje worst met zuurkool
30 min
4 pers.
150x geliked door de community

Over het recept
Dit kleurrijke broodje braadworst met zuurkool en mosterdmayonaise is naast lekker, onwijs leuk om te maken. Lekker voor de lunch of bij de bbq.
Ingrediënten
4 braadworsten
4 pistolet meergranen
200 gram zuurkool
4 blad romaine sla
1.5 el grove mosterd
3 el mayonaise
½ rode ui
10 gram verse bieslook
1 tl chili flakes
5 gram ongezouten roomboter
naar smaak Peper en zout